September 30, 2011

Bye, September!

Hi there!
Finally we have to say goodbye to our beloved september. We got so many good things and bad things this month. have we grateful for it? (Honestly, I also love to complain. Very often) LOL.
Is it rainy season? err, whut about some pics and... fashion attack?
 

Oversized Factor Fearless Jacket, Ge'er Comiks T-shirt,
Urbanch Jeans, Converse shoes

It's rainy season already! Lucky me, yesterday was dry. So, I asked my friend(s) to accompany me and help me took the photos (I just got a new comik T-shirt and a new jacket too).  hehe. thankies guys! you both rock! I won't tell everyone that you're who click the shoot button - as my promise :-p
(They didn't want me to mention their names or post their pics in here). such a calm and anti-camera friends. hehe...
 I love rain. It makes the weather cooler, and all the leaves in front of my home looks brighter. Sometimes, some frogs jump near my feet and I'm so excited to see many tadpoles in the trench, swiming with their tiny tails. woohoo...!


Bye, September!
A little thing I hate when you're gone: Mid semester test. 10 days from now. UKHH...!!!
:(

September 26, 2011

Menunggu: Aku Tak Suka Itu

Soo Bussy.
I'll post something in my journals soon.
Now, whut about a poem?

 Menunggu: Aku Tak Suka Itu



         Kau bilang hendak memberiku kunci untuk membuka gerbang di langit waktu depan kita. Dan kau berjanji akan terbang ke sana, bersamaku, membawa serta relief-relief cinta yang kita ukir bersama dalam rindu, resah, haru dan gundah gelisah. Tapi hingga lumut bersarang di dahan terakhir tempatku bertengger dan aku menggigil digigiti dingin: Kau tak datang. Pun aku menunggu dengan sabar. Aku tak suka itu, kau tahu. dimana kau?
        Kau berkata pasti datang secepat kilat yang menyambar menara tua di ladang tempo hari, dengan gaun seperti tuan putri zaman edo di zaman sejarah Tokyo. Kita akan menapaki jalan berbatu dan berpasir itu lalu terbang tinggi, bersama, seperti layaknya sepasang burung hantu, bergerak perlahan dalam keanggunan. Demikian kata terakhirmu. Tapi hingga kini aku masih sendiri, di sini. Menunggu: aku tak suka itu, kau tahu.

Kau takut? Kau kehilangan rona percaya diri?
        Kau meyakinkanku kala itu, bahwa sayapmu ada untuk mengepak bersama sayapku: Bahwa kita saling melengkapi tak ubahnya awan dan hujan. Kini aku menunggu, pun kau tak kunjung datang. Aku tak suka itu, kau tahu. Tak jadikah kau ke sini? apa kau akhirnya bimbang memilih?

September 21, 2011

Laporan Blogging Oleh Aul Howler

Pendahuluan.
Belakangan ini saya merasa ke-barat-barat-an. Ya, padahal sebelumnya hanya menggunakan bahasa inggris untuk post berlabel Photography Galleries, Aul's Journals, Izzue's Story, dan beberapa lainnya. Tapi saya baru sadar ternyata puluhan post terakhir di sini bahasa inggris semua? ULALAAA....!
Toowhit toowhoo...!


Maaf para-tetangga-yang-amat-sangat-baik sekalian, saya tak punya maksud jelek lho. Yeah, I wrote many posts in english for some reasons. Diantaranya karena saya suka dari dulu, ingin melatihnya di sini, daaan karena lebih dari 50% pengunjung blog ini bukan orang indonesia. Gak ada maksud sombong ya, tapi rata-rata blog-blog di indonesia memang dikunjungi oleh banyaaaak blogger luar negri. Saya pernah lho, mencoba pakai counter, beberapa hari aja. gak mau pake lama-lama coz bikin loading blog ini beraaaaat banget. hehe :D

Lihat kan? ternyata tanpa kita tahu ada banyaak blogger luar negri yang mengunjungi blog kita. Bahkan banyak juga yang meninggalkan komentar lho. DAN SYUKURLAH, BEBERAPA DIANTARANYA MAU BERTEMAN DENGAN SAYA. (Kita follow-followan, trus berbalas komentar, dan lain-lain. MENYENANGKAN!). Karena itulah, saya tidak mau saat mereka membuka blog ini, mereka meng-close nya lagi karena bahasanya tak bisa dimengerti sama sekali. HEHEHE :D

     "btw bang Aul.. postnya pake bahasa manusia doong. gue jadi kudu berubah bentuk jadi bule dulu nih"  -dindasaurus-
20 September 2011 04:56

" Nice blog. Pake bhs Ingris sayang yg koment kebanyakan pake bhs Indo." -Arqu3fiq-

Saya minta maaf deh, kalau seandainya post dalam bahasa inggris ini membuat para-tetangga-yang-amat-sangat-baik sekalian tidak nyaman. Maaf bgt lho. Tapi gak apa-apa kan ya? anggap aja kita sama-sama belajar. Supaya ilmu english kita nggak pudar dan terlupakan begitu saja. hihi


Oh iya. saya juga mintaa maaf bgt karena malas nge-blog. I'm not a good blogger. Sebenarnya bukannya malas sih. Tapi kegiatan saya di dunia nyata terlalu penuh ( Saya pernah singgung di beberapa post ). Jadi tolong maklum kalau saya update tak beraturan, atau sering terlambat membalas komentar, dan nyaris tak ada lagi blogwalking kemana-mana. Kemudian kepada teman-teman yang sudah follow blog ini tetapi belum saya follow back dan belum ada link blog nya di gadget NEIGHBORHOOD, mohon konfirmasi  lagi di comment form post ini link nya. Karena susah melihat-lihat kembali chatbox di bawah. Sudah penuh link-link iklan dan spam. hehe :D



Penutup.
Untuk post ini, saya terima laporan, pengaduan, keluhan, uneg-uneg dan sebagainya dari para-tetangga-yang-amat-sangat-baik sekalian dan teman-teman semua yang kebetulan membacanya. Anggap aja semacam kritik dan saran. Yahh... semoga saya bisa menjadi blogger yang lebih baik. hehe :D

Today's Quote
"Criticism and advice are the bricks that build your house" -Aul Howler-

See you in the next post!
Toowhit toowho...!!

September 13, 2011

Me and My Boyband

      STOP! I'm not telling you that I was recruited to real boybands as we could see on TV lately. No, peeps. No! I was just recruited to be a member of a boyband in ma faculty. For performing in "Public Health Day Celebration" event. That's why I couldnot blogging for about 5 days. There were many training-schedules. Grrr...

Anyway, we (Me and my boyband) mixed the songs below for our performance...





*we also mix some funny+cool short musics for transition, such as:
"Dono-Kasino-Indro soundtrack", "Mission Impossible Soundtrack", "Police Alert", etc*

And, unfortunately...
I could not take pics when I was performing on the stage. I was dancing, singing (lipsync) and acting, right? But someone accepted when I asked him to take our pics after performing, outside of building (in terrace). Unlucky (again), some seniors were excited to pose between us. Made us look Uncool...!! Euh... :(

We gave our best to everyone.
We were happy to see them excited.
And we were happy to hear their screaming, "GYAAAA...! <3"
made us energic :D

I'm sorry for too late, replying your comments and visiting back your blogs. But trust me I'll do. eventhough not on time (u,u) hehehe...

See-yaa...!
Toowhit Toowhoo...!

September 06, 2011

Hi My Normal Life!

Yes, people. I am saying Hi to my normal life. I still cannot believe that a week for my holiday is over. I was trying to take a breath when Mom said, "It's time to go study at campus!" Arrrgghh...!
Hei, long time no "Narsis". Whut about some fashion attack :)




 Old shirt, old Cocky jeans (mine when I was 13) after modified,
got 'em from the bottom side of closet
Ge'er comiks white T-shirt, unbranded bracelets, eS shoes, my brother's school bag

News:
1."I just realize somethin: I looks younger here! please never think I'm 13, coz I'm EIGHTEEN! Seriously, I swear! I'm 18. Can you believe it? :D"
2. I just created a LOOKBOOK account!  Come and see me, here! hehehe.

       You know what? My normal life is boring, coz I have to study at campus all day long and lost all of cool TV programs, and then I have to sleep all night long. Study-sleep-study-sleep-study-sleep. Boring right? Well, I have a little time to break between my 'study-sleep' schedule. but it's not enough for me, an idiot who wish all days is Sunday. But.....

But... Lucky! Finally our schedule is re-arranged! We only have 2 subjects per day. Eventhough we won't get holiday at saturday, I think it's enough, at least for a while. I just wish it's not getting worst. Amen :)

See-Yaa in the next post!
-Toowhit Toowhoo...!!~

Find me on facebook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...