May 30, 2014

Style : Anchor Shirt Under A Tree

Hello.
It has been a long time since my last post about style, right? Well, actually it happened because I have no time for photoshoot or something like that anymore. And lately, I also didn't buy any fancy stuffs to be photographed yet. Yes. Long time no shop any shirt or jeans or jacket. I've been choosen as an assistant of some lecture-sucjects. So I'm quite busy collecting people's assignments, announcing information about schedule, calling lecturers, texting, sending broadcast in every chat apps, etc. But thanks God, it's almost over coz the semester test will be coming in 7 days. Toowhit Toowhoo.

Back to the blog post, some days ago I wore a new blue shirt which is bought by my sister in Bukittinggi (Saat dia sedang ko-as di sana). It has beautiful anchor pattern on it. Nando took the photos but unlucky the result was not satisfied. I must delete the background and editing in that way was so tiring. So I just got 5 photos here LOL.

 
Navy blue Anchor shirt, Vintage One-Piece-Iconic Watch,
Zara pants, Converse All Stars shoes

May 24, 2014

This Girl is On Fire!

The winner of Indonesian Idol 2014
Congrats Nowela!
You deserve it!

P.S.
Saya juga menjagokan Sarah.
Tapi sayangnya dia sudah lama tereliminasi :)

May 19, 2014

Cerbung : Unwanted Witch (Part 1)

 
   Nyaris semua orang di dunia ini memiliki tujuan untuk pergi ke sekolah. Demi prestasi akademik. Demi prestasi non-akademik. Demi cita-cita. Demi ambisi. Demi kebahagiaan orang tua. Demi kebahagiaan keluarga. Demi pacar. Demi cinta.

     Dan gue tidak termasuk orang-orang semacam itu.
     Apalagi demi alasan terakhir. Ewww.

     "Cih! Dasar cewek murahan!"

     Kalian tau? Gue biasanya bukan orang yang pemarah. Tapi kali ini Amanda udah keterlaluan banget, dan gue nggak punya cukup ruang di hati gue untuk menampung kesabaran lagi. Gue tau masalah ini akan jadi panjang kalau gue bertindak detik ini. But, at least untuk sementara gue bakal merasa menang.

     "PLAKK!!"

    Amanda terdorong mundur beberapa langkah. Matanya menunjukkan sorot takjub. Mungkin nggak pernah menyangka gue seberani itu.

     "APA-APAAN LO?"
     Amanda mengangkat tangannya, berusaha untuk melakukan serangan balasan. Tapi gue lebih gesit. Gue menahan tangannya dan balik menampar lagi pipinya yang masih merah.

    Tiba-tiba bu Fira masuk ke kelas dan seketika semua orang duduk kembali ke bangku masing-masing; kecuali kami berdua. Amanda mulai menangis sambil memegangi kedua pipinya, dan semua orang berbisik-bisik, menyebut-nyebut nama gue. Gue merasa jadi kayak boneka mannequin di mall-mall. Semua mata menatap gue dan gue nggak bisa bergerak.

     Wow. Drama.
     And this b*tch is kind a good drama queen.

     Sayangnya gue ada di posisi yang salah sekarang.

     "Amanda. Myca. Kalian berdua silahkan ke ruangan BP sekarang."
     "Kami mau jadi saksi, buk!" Rere, Samila dan Sasa mengajukan diri.
     "Baik. Kalian berlima silahkan ke ruang BP sekarang."

    Gue mau bicara, membela diri sebisa mungkin dengan cara apapun juga. Tapi Samila dan Sasa serentak menggamit kedua lengan gue dan menyeret gue ke ruang BP. Tololnya gue nggak melawan. It's gonna be worst, I know. Tapi jauh di lubuk hati gue, gue berharap ada yang akan menolong. Pangeran berkuda putih, barangkali?

    Impossible

   Di ruang BP, Bu Nani si 'Cleopatra bengkak' sudah menunggu dengan wajah masamnya yang biasa. Amanda meraung makin keras dan memegangi pipinya seolah baru dikeroyok warga. Sialan. Harusnya gue juga acting. Pura-pura nangis kek. Pura-pura pingsan kek. Apa kek. Tapi gue nggak bisa.

    Somebody help me. Gue membatin.

    Dari ruang eksekusi, samar-samar gue mendengar dua orang cowok berbisik di luar pintu.




(Bersambung)
====== / / / ======= / / /=======

Halo. ini adalah proyek terbaru saya: Menulis cerbung langsung dalam 30 menit tanpa tambahan waktu untuk re-check atau editing. Ini salah satu cara saya untuk menyalakan lagi mesin imajinasi saya yang telah lama berdebu dan usang. Wish me luck for this. Please send critics and comments!

 Picture by: Felix

May 12, 2014

Photoset: Tea Garden, Solok

As I ever told you in the previous post, I've been in the preparation phase for KKN called Pra-KKN this month. Last week my team and I visited the village for the first time and wow. The place is very beautiful. There are many tea plantations there. Tea Garden. Naturally awesome. We decided to stop and dropping by for taking some photos. Here are some:

 
 
 
 
 Ewww
 
I love this pic!
My new friends's shoes are cool. haha

It was a very nice experience. So refreshing. So relaxing. Since I live in a busy-noisy-dirty-ugly city which is filled by polution and rubbish and smog and building. I'm gonna visit this place more often next month coz all of my KKN activities will be done not far from this place. Yay. I'm a lucky human.
See you in the next post!
Toowhit Toowhoo!
~[u,u]~

May 05, 2014

Photoset: Going Vintage

Hello.
It have been a week since my last post, right? So I'm going to have a KKN Journey this June. And I got so many preparations before that momment, you know. Daily meeting, daily visit to the village every saturday and sunday, collecting this and that, sending this and that, etc. So, yes. Super sorry for the lack of post.

Anyway, I just realised that I'm currently addicted to vintage photos. It's like something old.. or antique.. or classic.. or oldschool.. or something like that. Search 'vintage' on google if you want to know more about it. And hey I also just realised that most of photos in my Instagram account got vintage touch. Here are some:


Find more vintage photos or other photos of mine in my
@Aulhowler
Follow me for a follow back
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...