April 30, 2012

I'm Lovin' It

     Hello everyone. So sorry for late posting. It's electricity blakout season in my town. Annoying. Let's just forget it and continue to the blog post. LOL. Last Thursday, my friends and I visited Grand Opening of 1st McDonalds store in West Sumatera. Call me katrok or ndeso or kamseupay or nerd or looser or something or whatever, I dont' care, but seriously, I was really really really happy visiting Mcd for the first time...

     It's located near my campus. So, when my friends and I got break time, we went there! when we got there, it was filled by crowded visitors. Fortunately, some of my friends already booked place for us ^^ Btw, I tweeted something when arrived there...


     Unexpected thing. some minutes after that, McD official responded my tweet...
     Funny. Oh, you know what. I just realized that this store sells varied menus, and not expensive. Then my friends and I choosed our favorite menus to eat, excitedly..

 

We all love this McFlurry and Sundae Ice Cream So much!
Congratulations for the new branch, McD!

See yaa everyone!
Toowhit Toowhoo!
~[u,u]~

Today's Quote:
"Life is Good, Laugh is Mood, Love is Food!" -Aul Howler-


30 komentar:

  1. Numpang mampir..........

    BalasHapus
  2. HAHAHAHA

    i'm really laugh to see you, aul.... your expression.... is so funny... :D

    BalasHapus
  3. mantap sajian burger'a tinggal dipilih sesuai kantong dan isi perut,tp kalau saya prefer pizza lebih nampol

    BalasHapus
  4. tiba2 saya lapar liat pic-nya -__- hiks

    BalasHapus
  5. jadi laper bener deh gue lihat tu burger

    BalasHapus
  6. OMG!!! Bikin ngiler ajah sih... ok fine aku mau ke situ ke MC Donald's maksudnya :))

    BalasHapus
  7. iya tau itu lo ngga usah dikasih subtitle me juga keliatan kalau lo pegawainya.. =P

    BalasHapus
  8. yg pasti, di antara semua fast food yg jual burger, aku paling suka burger nya McD

    BalasHapus
  9. hha gpp dibilangin kampungan yang pentingg menikmati hidup :D

    BalasHapus
  10. Eh? Seriusan di Padang, McD pertama @_@
    Wawww jadi tahu aku hehe :D

    BalasHapus
  11. Wow. . .
    McD udah ada di padang?
    Horee
    kapan nyampe ke Bukittinggi ya? -__-

    BalasHapus
  12. Wew, ini dibayar brp bro sama McD nya? Jngan2 lo sales marketing nya ya.. :D

    BalasHapus
  13. yaha ..
    masa si baru ada di Padang .. ?
    lama juga ya baru buka disana ..

    BalasHapus
  14. hallo kak Aul, my name is Aul too :p
    I love McD, huahuahua . your expression so funny :3
    gue sama temen2 sekolah kalo ada tempat makan baru buka langsung ngincer deh, belum terlalu mahal harganya, masih harga promo *dompet anak sekolah* :D

    BalasHapus
  15. Aul's face looked like this:
    http://www.mirage2000records.co.uk/acatalog/meme-face.jpg

    :)

    BalasHapus
  16. it must be so fun, there's a mcD near your campus. And I love your last quotes, 'love is food' lol..

    You have a magz, huh? how cool! I just knew it. Good luck for your magz ya! ^^ I plan to make a digital magz with some other blogger too.

    xoxo
    kelimutu

    BalasHapus
  17. uh aku jadi melapar kaaan~
    udah coba mcflurry yg carame?, enak banget lho itu sumpa ga bo'ong :3

    BalasHapus
  18. hahahahah.... burgernya enak juga tuh bang
    btw, soal mcd, aku udah pernah sekali kesana, tapi yang di Lampung -___- *so? haha*
    tapi lapar juga nih jadinya :|

    BalasHapus
  19. is it really the first MCD in Padang? wow...I thought MCD is everywhere in Indonesia. hehe. anyway, nice quote you got there. visit my page back, ok?

    BalasHapus
  20. Ice Cream sandae rasa coklat mantap tuh.. i'm lovin' it hehe

    BalasHapus
  21. yuk sini aul, ke jakarta ntar diajak ke mcd lainnya :)))) *jokings

    BalasHapus
  22. hmmmmmmm,,,
    di pknbaru,,,
    McDonald's udh susah nyarinya...
    (atw mungkin emg sudh gk ada)

    BalasHapus
  23. wuaduh, junkfood tuh. hati-hati loh . . .

    BalasHapus
  24. aul... kudu dibayar nih harusnya ama mcdonald hahaha

    BalasHapus
  25. blackout season?? is there even such a thing? hahahaha where do u live? so sorry bout u guys lol

    BalasHapus
  26. Tidak perlu memfokuskan memikirkan orang yg membenci kita, karena masih banyak org yg menyayangi kita.

    BalasHapus

Thanks for dropping by!
Leave some comments here if you want. Use your gmail or blogger or google account to comment. If you do not have one, choose Name/URL.

For private comments or questions just send me email to Aulhowler@yahoo.com

Thank you :)