Januari 01, 2016

Goodbye

Time to say goodbye.
Wow.


To be honest, I never experienced another twelve months as great as this year. At least, during this 22 years. There were so many big things happened and I guess they would be kinda hard to be forgotten. Thanks Allah, 2015 was really full of blessing. #Alhamdulillah

I'm not so ready, actually, but let's hope for greater things in the upcoming year!

37 komentar:

  1. set ada tuh pohon ada penjaganya

    BalasHapus
  2. 22 tahun...wow..selamat yaa...
    lama tak main ke blog keren ini....keep happy blogging always...salam dari makassar-banjarbaru :-)

    BalasHapus
  3. Semoga tahun 2016 di blog ini ada foto nikahanmu. Amin. :v

    BalasHapus
  4. Lagi tapa brata dibawa poon, baek baek di eek-in burung hantu. Hahahahaha

    BalasHapus
  5. Tahun baru dirimu uda dotcom

    Aaaaa nhiri deh,.. mau ninggalin blogspot kok ga tega #akunya

    BalasHapus
  6. Saya sekeluarga di Pontianak, Kalimantan Barat) mengucapkan Selamat Tahun Baru 2016 ya. Semoga di tahun 2016 ini kita semuanya diberikan kemudahan, keberkahan, kemakmuran, keselamatan dan kebahagiaan dari Allah SWT. Amin Amin Amin Ya Robbal Alaminn. Tetaplah terus menulis. Tetaplah terus menjalin Silaturahmi

    BalasHapus
  7. Semoga 2016 makin keceee yahhh...

    BalasHapus
  8. iyes... i hope this year will be great year as we want to AisyahQ. lol. miss u from 5670 mdpl.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Amiiinnn

      Sana lo ke puncak gunung merapi sekalian bunuh diri wkwk

      Hapus
  9. Slmat ya sob...
    sukses dan makin smngat nulisnya...

    BalasHapus
  10. Happy new year, Aul. Semoga tahun 2016 lebih seru lagi, ya :)

    BalasHapus
  11. Happy new year, yeay semoga semakin bahagia di tahun yang baru 2016 amin

    BalasHapus
  12. Semoga tahun 2016 ada banyak keberkahan yang diraih. Insya Allah

    BalasHapus
  13. Akemashite Omedeto Gozaimasu :)

    BalasHapus
  14. Aku kangen burung hantumu, haha

    BalasHapus
  15. samalah, sesama 22 tahun. ya semoga tahun ini bisa jadi sesuatu yang keren dan jadi berhaga

    BalasHapus
  16. Yang moto siapa? Idenya keren!

    BalasHapus

Thanks for dropping by!
Leave some comments here if you want. Use your gmail or blogger or google account to comment. If you do not have one, choose Name/URL.

For private comments or questions just send me email to Aulhowler@yahoo.com

Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...