November 10, 2012

Some Old Songs Make Me Sing Again and Again

     Found some old songs recently and I didn't know why I love to sing that songs again and again. Everywhere. In my bathroom, in my bedroom, in front of TV, in the class, on the way, etc. Oh, And I also downloaded the "minus one" version. So I could be the singer. Just like karaoke. LOL. Actually I'm not really good in singing. But, who cares? We can do anything we want, as long as we don't disturb others, right? :p

     Please do not force me to make any video covers..
     I'm planning to do that but I'm still busy :p

source
source

source
source
source

Do you guys all ever hear one? or some?
Do you like to sing it as well?

20 comments:

  1. some udah pernah dengar :D
    lagu owl city sama michael buble itu yang belum.

    I agree with you, even I can't sing, I'm bad, but I like to sing along with the song when I'm alone :p

    kasih link lagunya ke youtube mungkin bs aul? jadi gak repot searching lagi :D

    ReplyDelete
  2. wow this is such a great post. I love Michael Buble! thanks for the visit and the comment btw.

    Regards,
    Diaz Hadian http://diazhadian.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. gak ada yang keren selain paramore

    ReplyDelete
  4. all are same with my playlist! XD Waaaa

    ReplyDelete
  5. saya sich lebih suka menyanyikan Oldies Indonesian Song :-)

    ReplyDelete
  6. Michael Buble - Crazy Love > sumpah ini lagu'a bikin galau ditambah instrument music'a yang melow jazz hadeh bikin pikiran melayang kemana tahu

    ReplyDelete
  7. mantap brooo.. kunjungan balik nie.. kalo bisa follow back..

    ReplyDelete
  8. i think that music is good. but i am so sorry because now on i'm using HP, so i can't watch it

    ReplyDelete
  9. Udah pernah denger semua. Paling addict sama Everything at once nya Lenka, gara2 iklan Winsows 8.

    ReplyDelete
  10. a little too not over you :)suka yg itu :D

    ReplyDelete
  11. Hooo,. ini 'old song' versimu ya? Kalau old song versi saya, lebih old lagi,.. Jadi, lagu-lagu di atas cuma tau beberapa, itupun sekedar tau aja, gak tau banget, apalagi sampe hafal liriknya :D

    ReplyDelete
  12. Malem sobat..
    Waw nice post..
    Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
    terus berkarya ya..
    Haha..:D
    oh ya mampir juga ya ke my blog..:)

    ReplyDelete
  13. david archie.. paramore, owlcity
    u have a great taste~

    bikin SC skalian aja kalau hobi nyanyi :D

    ReplyDelete
  14. semuanya merurutku enak-enak tuh lagunya..

    ReplyDelete
  15. yang a little too not over you, paling gua suka..

    ReplyDelete
  16. Vanilla Twilight, A Little Too Not Over You, best song ever! :)

    ReplyDelete

Thanks for dropping by!
Leave some comments here if you want. Use your gmail or blogger or google account to comment. If you do not have one, choose Name/URL.

For private comments or questions just shot me email to Aulhowler@yahoo.com

Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...