October 28, 2011

The Sun And Night Sky In Me. Are My Eyes The Stars?

Hi Everyone!
        Well, there were lots of free time lately. And I tried to use it as much as possible. Yeah, I have been working on the plans which were pending before, and I also work on the new plans. I am very happy to realize there are many plans that I have completed, and one of them is...

Oooops!
Why should we hurry?
How about a lil Fashion attack first?






  Oversized black blazer, bright yellow Rollink T-shirt,
Printed scarf, Creased Calbin jeans, modified School shoes

         Yes, friends. As what I told you in the previous post, I didn't touch My online magazine story, AOMAGZ, for a long time, only because of faculty activities. And the good news is, I've been spending at least 4 days to fix it. Fixing the new appearance, Upgrading some parts, posting the new stories, etc.

The latest story is "Pelangi Di balik Hujan" by Chacan Grace

        Untuk teman-teman yang ingin mempublikasikan cerita di sini, jangan ragu-ragu. Semua cerita dengan semua genre/tema diterima dan bisa dimuat di sini. Do Send your stories to AOMAGZ@Gmail.com

ENJOY OUR AOMAGZ!
YAY! click-click!
http://AOmagz.blogspot.com/

~Toowhit Toowhoo...!~ 

20 comments:

  1. dapat honor g nulis di sana, Ul? Hihi *kidding

    ReplyDelete
  2. waah kreatif banget sih kamuu :)

    ReplyDelete
  3. sihiiyy, tetep narsis seperti biasa :D

    ReplyDelete
  4. Hho... abis narsiz ada yg baru dan fresh toh ternyata :) sayang aku gak jago cerita Aul hhe.. :P

    tapi kuliah ngambil apa toh? perasaan jadi british mulu sekarang, sastra inggris apa ngambilnya hhe...

    ReplyDelete
  5. sepertinya sudah harus mulai hunting jeans yang lebih "dewasa" yahhhhh, jeans yang gak pakai efek washing gitu, efek seperti itu dah very-very last year dude. skiny jeans mungkin sudah so last year, tapi masih update sampai detik ini. trus kalau mau pakai blazer yang sedikit slim fit sepertinya lebih oke, yang loe pakai sekarang seperti punya abang loe 15 tahun lalu, kegedean sobbbbbbb

    masukan doang lohhhhh

    ReplyDelete
  6. atau perlu dibuatkan outfit special buat loe? hahahahahahahh

    ReplyDelete
  7. I wish my brother wore that type of style he is the most unfashionable teenage boy ever haha. And I really like the background of your blog it's very cool!
    -Farrah
    Farrah's Muse

    ReplyDelete
  8. @Bang Fai :

    Awww....
    thankies bang! senengnya dikritik sama Designer+Stylist terkenal kayak elo. hehehe

    senang senang senang ^^

    Yah, gue emang gak ngerti tuh soal fashion.
    Ini mah iseng2 doang, foto2 narsis pake kostum yg aneh-aneh.

    Seru soalnya!
    HAHAHAHA :D

    ReplyDelete
  9. #ngok narsis sebagian dari oercaya diri hahaha...
    aku datang lagi kesini...

    ReplyDelete
  10. narsis 4ever, ting ting ting,
    hahahahaha

    ReplyDelete
  11. wadu,,maaf oot
    ijin meninggalkn jejak aj y,,
    keren jg magznya,,,,,,hahahahh

    ReplyDelete
  12. bang kaos kuningnya kurang kuning haha

    wah baru renovasi ya aomagznya? mampir aah

    ReplyDelete
  13. Aul ya ampun kamu udah gede ya :D
    aku lebih suka kamu klo lagi senyum ah :)

    ReplyDelete
  14. Waduhh, kangen deh lama bgt uda ga main kesini, wakakaka

    ReplyDelete
  15. I AM A NEW FASHION BLOGGER FROM INDONESIA, LIVING IN SINGAPORE.
    I LOVE YOUR BLOG,AND YOU AS WELL ! ! I AM NOW FOLLOWING YOUR BLOG,YOU CAN CHECK IT!! IT WOULD BE AN HONOR IF YOU FOLLOW MY BLOG BACK:

    seekthesleek.blogspot.com
    if you follow my blog:
    - I WILL BE ACTIVE ON COMMENTING YOUR POSTS
    - I WILL RECOMMEND YOUR POSTS TO GOOGLE
    - I WILL SHARE YOUR POSTS TO MY TWITTER : @TIODANG
    PLEASE LET ME KNOW YOUR TWITTER ACCOUNT, SO I CAN MENTION YOU IF I SHARE YOUR POST TO MY TWITTER,
    AND FEEL FREE TO MENTION ME IF YOU WANT ME TO READ YOUR LATEST POST & LEAVE A COMMENT.
    LIST ME ON TWITTER , SO I WILL KNOW U'RE MY FOLLOWER
    -YOU CAN ADD ME ON FACEBOOK IF U WANT, I WILL ALWAYS CONFIRM MY FOLLOWERS

    (PLEASE TELL ME IF IT SAYS THAT I HAVENT FOLLOW YOUR BLOG, SOMETHING IS WRONG WITH MY BLOG RECENTLY, BUT IF IT'S FIXED, I WILL FOLLOW U AS SOON AS POSSIBLE)

    ReplyDelete
  16. hai aul! hahaha long time no see :3 makin narsis aja nih :p:p

    ReplyDelete

Thanks for dropping by!
Leave some comments here if you want. Use your gmail or blogger or google account to comment. If you do not have one, choose Name/URL.

For private comments or questions just shot me email to Aulhowler@yahoo.com

Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...