October 15, 2012

Bye Bye UTS

     Fiuhhhh!!!
     Finally the Mid Semester Test (UTS) in my faculty was over. (breathing in relief). Yeahh yeaahh yeahhh! That was exhausting, you know? I was tired of studying for exams rapidly. I was sick of memorizing so many health and medical theories. I was crazy of answering hundreds questions..

source

     Bye-Bye UTS. I will forget you and how annoying you are... Well, I'd tried to do my best for you. (I guess I'll get some "B". And I guess I'll get some "C" or "D" too. hehehe) So, I don't need to remember which questions I couldn't answer. Coz it will makes me throwing up, YAKKS!!

P.S.
     By the way, last night I got an email from a the talented illustrator, bang Devlin. He sent me a self-drawing! Woohoo! A huge mood booster :) Thank you bang Devlin!
This is A.M.A.Z.I.N.G.
I could not hide my smile everytime I see this.
happy & proud

 See you in the next post!
I've been preparing an event for this blog. Be waiting! :)
Toowhit Toowhoo!!

16 comments:

  1. wish your result will great bang !!!
    hoho...long time no here
    will wait ur event :D

    ReplyDelete
  2. Bwahaha... D bukanlah bencana. Saya pernah dapat yang lebih parah *ehhh

    ReplyDelete
  3. ini enaknya masa sekolah habis ujian ada istirahatnya.. coba kerja habis selesai satu masih ada 3 lagi menanti... jadi iri nih mau cekolah lagi ah...

    ReplyDelete
  4. belum UTS nih,masih lama tp paling down kalau udah dapat soalnya Statistik itu rasa keringat dingin badan #hadeh

    ReplyDelete
  5. Seperti kisah Harry poter saja :)

    ReplyDelete
  6. mantaplah... gue aje baru mau mulai UTS nih

    ReplyDelete
  7. Just like who you are :)
    I like that pict too. Btw, ur UTS come soonly than mine fiuhhhh...gambarnya kan bisa dijadiin favicon, buat blog ini biar komplit :D

    ReplyDelete
  8. cie yang mau jadi calon dokter... :P

    ReplyDelete
  9. aku juga tiap abis ujian males banget mikirin mana yang salah, etc. mending santai dulu supaya otak bisa relax baru dapet "surprise"nya belakangan, hahaha :D btw, semoga hasilnya baik ya, aul :)

    ReplyDelete
  10. Ahhhh pasti numpang photo doang di perpus

    ReplyDelete
  11. wah, gue baru mau mulai UTS lagi .. TIDAKK

    ReplyDelete
  12. semoga berjalan denagn lancar dan dapat hasil yang sangat memuaskan

    ReplyDelete

Thanks for dropping by!
Leave some comments here if you want. Use your gmail or blogger or google account to comment. If you do not have one, choose Name/URL.

For private comments or questions just shot me email to Aulhowler@yahoo.com

Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...